Choď na obsah Choď na menu
 


informácia oznam č.3/2011 oprava terasy

4. 8. 2011

Oznam č. 3 / 2011                             2011 08 04

 Vážení členovia OZ Silvangaraže a vlastníci garáži !                                      

Podľa uznesení posledných dvoch členských schôdzi a na základe neúspešného predchádzajúceho
pokusu PS o spoločnú opravu strechy našich garáži - pochôdznej časti terasy, predkladá
P OZ cenove výhodnejší variant riešenia opravy so zameraním na zlepšenie izolačných
vlastnosti terasy-strechy garáži. Súčasne vybraná technológia umožňuje, v prípade získania
eurofondov pokračovanie stavby / nadstavby v r.2012 za účelom zlepšenia životného prostredia revitalizáciou terasy Silvánska. Na financovaní nadstavby sa vlastníci garáži    n e b u d ú  podieľať.


Dňa 2.8.2011 vybraný zhotoviteľ predložil návrh Zmluvy o dielo. P OZ návrh, ako aj cenovú ponuku akceptovalo. Zhotoviteľ podmieňuje realizáciu termínom zahájenia najneskôr 19.8.2011 z dôvodov použitej technológie a vplyvu jesenného počasia.

Cenový návrh /viď.str. príloh a internetová stránka združenia/ pozostáva z dvoch časti, predložených fi IZOMATECH s r.o./konateľ p. Smolka/. Prvý návrh predložený r.2010 bol precenený len navýšením ceny materiálu o 7%.

Druhá cenová ponuka zo dňa 18.7.2011 obsahuje nacenenie ďalších časti opravy terasy - zadnej steny a opornej atiky-zábradlia. Podrobné podklady návrhu ceny a technológie sú k dispozícii na stránke OZ : www.silvangaraze.estranky.sk a budú k dispozícii pri podpisovaní zmluvy o dielo. Cena je maximálna a môže byt znížená cca o 10% podľa získaných sponzorských prác darom.
  Ďalší p o s t u p /vzhľadom na dovolenkové obdobie/pred zahájením opravy, bude náročný pre vzájomne porozumenie členov P OZ/ktorí prerušili dovolenky/,zhotoviteľa a "garážnikov". Veríme, že sa to zvládne a zachránime náš majetok-garáže pred zatekaním a terasu pre všetkých obyvateľov Silvánskej  a priľahlých ulíc, ktorí ju využívajú, vrátane našich detí a deti blízkych MŠ.


Č a s o v ý   h a r m o n o g r a m :

do 4.8.2011-umiestnenie troch stabilných informačných tabúľ na vchode č.5 a 29 + na garážach vedľa umyvárok,
od 11.8. do 17.8.2011 podpisovanie interných zmluv o dielo, denne v čase 8-12 h na Silvanská 29
súteren/čas dostavenia  upresniť telefonický na 0914294322 p.Mazúr.....v čase 17-20 h v priestore
Klub seniorov na Suchohradskej/Klbko/je vyhradený pre ostatných garážnikov. Doporučujeme účasť
 podľa sekcii garáži/dilatácie /takto:

11/12.8. sekcia A - p.Hricko,Antušeková,Takács,Gvozdjaková,Patočka,Štec,Behilová,Mozoľová,Naništa, Môcik,Koštial,Šiška,Déneš,Meteňko,Šišolák,A.Síkora,J.Síkora,Hrdina,Iro,Hafrovič,Sprušanský,Šiklová

13/14.8.sekciaB-pp.Karaba,Rudy,SBD,IV,SBD IV,Štrba,Zajac,Ďurači,Jaderková,Smolár,Grycová,Zvozil,Svrček,Ország,Ducký,Mazúr,Bartalská,Marcinčin,Kľuska,Lajy,Kopernický,Gabáni,Bubán,

15/16.8. sekcia C- pp.Parollyová,Gančo,Veselský,Jindra,Pinterová,Čarska,Porazíková,Pinterová,Lukáč, Dudáš,Rauová,Trimaj,Sláčiková,Vido,Opálek,Várady,Polák,Jahnátek,Ďurčo,Vachálek


17.8. náhradný termín pre všetkých garážnikov/čas je potrebné dohodnúť telefonický s p.Mazúrom/ 

Platby - čiastku vo výške 60% z ceny diela najneskôr do 5 kalendárnych dní od podpísania zloženkou, alebo pre vodným príkazom na účet OZ č.2624078315/1100 s uvedením popisného čísla garáže ako var.symbolu a s oznamom -oprava 2011. Zvyšnú čiastku vo výške 40% z ceny najneskôr do 3 kalendárnych dní po skončení diela, rovnakým spôsobom.


Zodpovední za realizáciu: objednávateľ OZ-štatutár - p.Mazúr, právne veci p.Meteňko, stavebný dozor p.M. Vachálek,junior a technické veci p.Hrdina a Koštial ml..

 
Záverom, dovoľte v mene garážnikov, poďakovať PS na čele s p. Marcinčinom, za snahu a odvedenú prácu pri alternatívnom riešení opravy. Ich skúsenosti sa využijú v rámci predmetnej opravy fi Izomatech.


 
Bratislava dňa 4.8.2011            Ing.V.Mazúr                             Doc.JUDr.J.Meteňko,PhD v.r.
                                                     predseda OZ                                   podpredseda OZ